JSR Vastgoedmanagement is u graag op verschillende terreinen van dienst. Momenteel beheren we maar liefst 800 verhuurobjecten door heel Nederland en zijn we verantwoordelijk voor alle facetten van vastgoedmanagement.

Vastgoedmanagement en -beheer doen wij met veel plezier en professionaliteit voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van particuliere beleggers tot grote institutionele beleggers. Variërend van particuliere woningen en woningcomplexen tot winkels, kantoren en bedrijfsobjecten. Opdrachtgevers kunnen rekenen op de aandacht die nodig is om te komen tot een maximaal rendement. Uw vastgoed wordt gratis geplaatst op de verhuursite van Funda en onze eigen website. Om een zo veilig mogelijk transactie tussen verhuurder en huurder te garanderen wordt voor iedere kandidaat huurder de huurcheck uitgevoerd. De kandidaat huurder wordt onder andere doorgelicht op identiteit, kredietwaardigheid en huurverleden.

De huurafrekening
De huurafrekening vindt maandelijks of per kwartaal plaats. De verstrekte overzichten worden op verzoek met diverse specificaties geleverd. Het verschuldigde eindbedrag wordt uiteraard tijdig aan u overgemaakt.

Het spreekt verder voor zich dat wij de periodieke huurverhoging en afrekening servicekosten tijdig voor u verzorgen. Uw huurders kunnen eventuele gebreken aan het gehuurde object dagelijks melden aan ons, waarna direct actie ondernemen wordt om tot snel herstel te komen. De overlast wordt daardoor tot een minimum beperkt. Buiten normale werktijden is daarvoor ook een antwoordservice bereikbaar die direct de nodige acties onderneemt op momenten dat dit noodzakelijk is. Voor het periodieke groot onderhoud kunt u eveneens gebruik maken van onze diensten. Deze begeleiding is additioneel en wordt dus afzonderlijk met u afgerekend op basis van het aantal bestede uren of tegen een vooraf met u overeengekomen vaste vergoeding. De basis vergoeding voor onze beheeractiviteiten kunnen door deze wijze van afrekenen tegen een scherp tarief aan u worden aangeboden.

Vastgoedmanagement zoals het bedoeld is
Met ruim vier decennia aan ervaring is JSR Vastgoedmanagement uw centrale dienstverlener voor veelzijdig vastgoedmanagement. Mogen we u overtuigen? Of wilt u kennis maken met ons unieke concept? Neem contact op voor een afspraak:

Bel: 035 6260500 of neem contact met ons op via ons contactformulier